divendres, 3 d’abril de 2015

Arròs amb llet


INGREDIENTS (4 persones):
1 1/4 litre de llet
110 g. arròs de gra rodó
100 g sucre
pell d'una llimona
1 branca de canyella
canyella en pols per decorar

COM ES FA?
- En una cassola posem la llet, la branca de canyella, la pell de llimona i l'arròs. Ho posem al foc, suau, durant uns 35-40 minuts, i anem remenant força sovint.perquè l'arròs no s'enganxi.

- Quan veiem que l'arròs ja està melòs, incorporem el sucre i deixem coure 5-10 minuts més perquè es desfaci bé el sucre.

- Treiem del foc, enretirem la branca de canyella i la pell de llimona, i deixem refredar abans de menjar.

- Per evitar que es formi una capa de nata a la superfície, tapem els recipients amb film de cuina, de manera que el film estigui a tocar de l'arròs amb llet.

- Servim en recipients i espolvoregem amb canyella en pols.