diumenge, 24 de maig de 2015

Brownie de xocolata i formatge


INGREDIENTS:
-Per al brownie
150 g mantega a temperatura ambient
175 g sucre blanc
35 g cacau pur en pols
100 g farina de rebosteria
2 ous

-Per al cheesecake:
300 g formatge crema tipus Philadelphia
80 g sucre blanc
20 g farina
1 culleradeta d'extracte de vainilla líquio
2 ous

COM ES FA?
- Escalfem el forn a 170º. Embadurnem un motlle amb mantega i farina.

- Batem la mantega, que ha d'estar a temperatura ambient junt amb un ou fins que quedi escumosa. Afegim el sucre i el cacau i seguim batent fins a obtenir una crema.

- A continuació afegim l'altre ou i seguim barrejant fins a incorporar perfectament.

- Finalment, afegim la farina tamisada i barregem bé fins a integrar-la. Aboquem la barreja en el motlle i repartim homogèniament.

- En un altre bol, posem tots els ingredients del cheescake. Batem bé fins a obtenir una crema líquida homogènia.

- Aboquem el contingut del bol en el motlle sobre la massa de xocolata.

- Fiquem dintre del forn durant uns 45 minuts o fins que al punxar amb l'escuradents, aquest surti enet.

- Treiem del forn i deixem passar 5 minuts abans de desmotllar. Deixem refredar sobre una reixeta.



1 comentari:

Jo mateixa ha dit...

Això ha d'estar..... "bueno que te cag...."
Tan de bo el pogués tastar.