dijous, 28 de maig de 2015

Magdalenes amb xocolata

He fet aquesta recepta de dues maneres, la primera amb els ingredients tradicionals: llet i sucre, tal com la vaig trobar per internet. I la segona substituïnt la llet per llet de civada i el sucre per sirope d'àgave. En el segon cas, només he posat 1 ou perquè tots els ingredients menys la farina són líquids i, si posés dos ous, la massa quedaria massa líquida.

Amb ingredients tradicionals

INGREDIENTS TRADICIONALS:
300 g farina de rebosteria
100 g sucre
150 ml oli oliva 0,4º
150 ml llet
2 ous
1/2 sobre de llevat químic
1 culleradeta (de moka) vainilla, aigua azahar,
100 g de trossos de xocolata tallats irregularment.

INGREDIENTS ALTERNATIUS:
300 g farina de rebosteria
100 g sirope d'àgave
150 ml oli oliva 0,4º
150 ml llet de civada o qualsevol altra llet vegetal
1 ou
1/2 sobre de llevat químic
1 culleradeta (de moka) vainilla, aigua azahar,
100 g de trossos de xocolata tallats irregularment.

Per decorar es pot espolvorejar xocolata ratllat per sobre (tal com he fet en les que estan fetes amb ingredients tradicionals).

COM ES FA?
- Encenem el forn a 180ºC.

- En un bol batem el sucre junt amb l'ou fins que quedi escumós, incorporem l'oli i la llet. Barregem bé i afegim la vainilla o aigua d'azahar.

- Tamisem la farina junt amb el llevat i l'anem afegint a poc a poc. Remenem fins a tenir una barreja homogènia.

- Incorporem els trossos de xocolata i remenem per repartir homogèniament.

- Repartim la massa en els motlles, emplenant només 3/4 parts, i fiquem al forn durant 12-15 minuts. Al final podem posar una mica el grill perquè quedin daurades. Abans de treure-les, fem la prova de l'agulla per veure que s'hagin cuit bé.

- Deixem refredar sobre una reixeta.

Amb ingredients alternatius



1 comentari:

Jo mateixa ha dit...

Però no dius quines han quedat més bones. Una cosa és que siguin més sanes, i una diferent, el gustet. ;-)