dissabte, 2 de maig de 2015

Trufes de la Laura


INGREDIENTS (per a unes 50 trufes):
200 ml. nata líquida
350 g. xocolata negra fondant
20 ml. whisky
125 g. fideus xocolata
Perquè surtin unes bones trufes, és molt important que la xocolata, els fideus i el whisky siguin de molt bona qualitat.

COM ES FAN?
- En un pot de fons gruixut, posem a escalfar la nata líquida, i la deixem bullir durant 1 minut.

- Passat aquest temps, treiem del foc, incorporem la xocolata tallada a trossets petits i la remenem fins a desfer-la totalment.

- Quan està tota desfeta, sense deixar de remenar, afegim el whisky i seguim remenant fins que aquest s'hagi integrat totalment.

-Tapem el pot amb un film de cuina i fiquem a la nevera durant 12 hores.

- Passades les 12 hores, treiem el pot de la nevera i, ajudant-nos de dues culleretes, formem les trufes. Millor si no són gaire grans.

- Arrebossem les boletes en els fideus de xocolata, i les posem sobre els motlles de trufes, i les anem col·locant en safates d'alumini d'un sol ús.

- Tapem la safata amb film de cuina, i fiquem al congelador fins al moment de menjar-les.

- Les hem de treure del congelador una mica abans de consumir.

COMENTARIS: Aquesta recepta és de la Laura C. La recepta original porta més whisky (50 ml).

1 comentari:

Jo mateixa ha dit...

A mi és que el whisky no em va. qualsevol altre alcohol ja em temptaria però és que el wisky té un regust que no em crida.
això i tot, han de ser ben bones.