dimarts, 30 de juny de 2015

Pollastre amb salsa de mostassa


INGREDIENTS:
3-4 pits de pollastre
una culleradeta ben plena de mostassa Dijon
una culleradeta ben plena de mostassa estragón
dues cullerades de mantega
250 ml. crema de llet (en el meu cas he posat crema de soja)
espècies: pebre blanc, pebre negre, pimentó dolç, herbes de provença
sal, oli oliva, uns grans de pebre negre

COM ES FA?
- Tallem els pits de pollastre en 2-3 filets i els salem.

- En un plat, fem una barreja de les espècies i arrebossem els pits de pollastre.

- Fregim el pollastre amb una mica d'oli, a foc mig i fins que veiem que està prou cuit. Treiem del foc i reservem.

- En una cassola, desfem la mantega, i incorporem les dues mostasses, una a una, i remenant per disoldre bé. Incorporem la crema de llet i remenem. Afegim unes boles de pebre negre. Deixem que es cogui al foc durant 2-3 minuts.

- Finalment, afegim els pits de pollastre i les deixem coure, a foc mig, un mínim de 5 minuts, per tal que agafin el gust de la salsa.