dijous, 24 de setembre de 2015

Amanida de carabassó




INGREDIENTS:
1 carabassó
2 pastanagues
1 ceba mitjana
8-9 olives sense pinyol
un grapat de pipes de girasol pelades
9 anous
1/2 llimona
oli oliva verge extra

Aquesta amanida es pot fer amb molts i diversos ingredients. Podem afegir-hi: tomàquets, quinoa bullida, pipes de carabassa, orenga, etc.

COM ES FA?
- Rentem bé el carabassó i el fem a tires primes amb un ratllador. Rentem la pastanaga, la pelem i la fem a tires amb un ratllador. Pelem la ceba i la tallem a quadradets petits. Si volem afegir tomàquet, el tallarem a dauets petits.

- Tallem les olives a rodanxes. Les olives han de ser sense pinyol i poden ser verdes o negres, farcides de pebrot, d'anxoves o com ens agradin.

- Esmicolem les anous a trossos no gaire grans.


- Si posem quinoa, l'hem de bullir prèviament durant 15 minuts, rentant-la molt bé prèviament per treure l'amargor. Deixem que es refredi abans de barrejar-la amb la resta d'ingredients.


- En un bol posem tots els ingredients i barregem. Amanim bé amb el suc de mitja llimona i abundant oli d'oliva. Si ho preferim, també podem posar maionesa en lloc d'oli.

COMENTARIS: Recepta de l'Anni. Podem fer-nos fajitas vegetals amb aquest farcit i afegint-hi maionesa o alguna altra salsa, queden molt bones.

1 comentari:

Noe M ha dit...

Mmm que tentadora ensalada, con calabacín nunca probé,me encanta que lleve nueces y pipas besos