diumenge, 13 de setembre de 2015

Tarta de pasta de full amb kiwi




INGREDIENTS:
1 planxa de pasta de full
4 kiwis
crema pastissera

Per a la cobertura brillant:
1 sobre de cobertura de pastissos (Lidl)
2 cullerades soperes rases de sucre
250 ml. aigua
Si no tenim sobres de coberura brillant podem fer-la amb:
1/2 fulla de gelatina
25 g. sucre glass
13 ml. aigua

COM ES FA? 
- Primer de tot farem la crema pastissera tal com s'indica aquí. L'hem de fer amb suficient antelació perquè estigui freda quan hagim d'utilitzar-la.

- Encenem el forn a 200ºC, amb escalfor només a baix.

- Estenem la pasta de full sobre un paper de forenjar. Dobleguem les vores. Pintem amb ou (o amb clara d'ou) les vores, i punxem amb una forquilla el centre de la massa per evitar que s'infli durant la cocció.

- Posem a coure la planxa de pasta de full durant uns 25 minuts fins que estigui cuita. Deixem refredar del tot abans d'utilitzar-la.

- Quan la pasta de full i la crema pastissera ja estiguin fredes, comencem a muntar la tarta.

- Sobre la massa, estenem una capa no gaire prima de crema pastissera ajudant-nos d'una cullera o llengua de cuina.

- Pelem els kiwis i els tallem a rodanxes de 0,5 cm. aproximadament. Els anem col·locant per sobre de la crema fins a cobrir tota la superfície.

- A continuació posem la cobertura: per fer la cobertura brillant: seguim les instruccions del sobre de cobertura per a pastissos, o bé posem la gelatina en remull durant uns 5 minuts. Posem aigua i el sucre en un pot que posarem a foc suau, i fem un almívar lleuger. Escorrem la gelatina, la posem en l'almívar, la desfem bé i pinzellem bé la tarta per sobre.

1 comentari:

Noe M ha dit...

Este tipo de hojaldre me vuelven loca, que rico con el kiwi se ve muy tentador, me dan ganar de darle un buen bocado,besitos