diumenge, 1 de novembre de 2015

Fantasmes cruixents


INGREDIENTS (per a 8 unitats):
8 crestes La Cocinera (mida petita)
150 g de formatge crema
100 g pernil serrà trocejat molt petit
salsa barbacoa o salsa ketchup
paper d'alumini per fer els motlles

COM ES FA?
Per fer els motlles amb la massa de les crestes:
- Encenem el forn a 170ºC, amb escalfor només a baix.

- Amb paper d'alumini fem una mena de motlle en forma de didal gegant o de fantasma.

-  Folrem el paper d'alumini amb la massa de la cresta. Hem de mantenir el paper antiadherent que hi ha entre les dues crestes, i que serà el que posarem en contacte amb el paper d'alumini. És a dir que tindrem: el paper d'alumini, el paper antiadherent i finalment la massa de la cresta.

- Posem els motlles sobre la sobre la safata del forn, i fiquem al forn uns 10-15 minuts, vigilant que no se'ns cremin. Deixem refredar totalment.

- Quan s'han refredat del tot, enretirem el paper d'alumini i el paper antiadhernt, procurant que no se'ns trenquin els fantasmes. Reservem fins al moment de servir.

Per fer el farcit:
- Preparem una barreja amb el pernil trocejat ben petit i el formatge crema. Reservem fins al moment de servir.

- En el moment de servir, repartim una culleradeta a dintre de cada fantasma i l'aixefem una mica perquè quedi enganxat al fons.

- Posem els fantasmes sobre una plata i, amb un escuradents, li dibuixem els ulls amb ketchup o salsa barbacoa.

COMENTARIS:  Recepta trobada a Anita cocinitas

1 comentari:

Noe mipasioncocinar ha dit...

Una idea fantástica quedan geniales,vistosos,fáciles y ricos,genial,besitos