dilluns, 2 de novembre de 2015

Pa dolç de carabassa i panses


INGREDIENTS:
300 - 500 g de puré de carabassa
2 culleradetes de mel
2 culleradetes de sal
60 g aigua
500 g farina de força
1/2 sobre de llevat sec
panses

COM ES FA?
- Pelem la carabassa, la tallem a trossos i la posem a bullir en una cassola amb aigua durant 20 minuts.

- Escorrem la carabassa per treure l'excès d'aigua i triturem amb el minipimer. Deixem temperar.

- En la panificadora posem els ingredients en aquest ordre: aigua, sal, mel, puré de carabassa, farina de força i llevat sec.

- Programem la panificadora (Home Bread Baguette, Moulinex) en el programa núm. 3 (amassat, llevat i cocció, 3 hores 40 minuts.

- Afegim les panses quan la panificadora ens ho indiqui amb un senyal acústic. Les panses també es poden incorporar al principi, amb la resta d'ingredients.

 - Treiem de la panificadora i deixem refredat totalment sobre una reixeta abans de tallar.

COMENTARIS: La quantitat de puré de carabassa ens farà variar la textura del pa. Com més quantitat posem, obtindrem un pa més humit.

1 comentari:

Noe mipasioncocinar ha dit...

Mmm que tentador, me gusta mucho el colorcito que le da la calabaza, creo que tiene que ser delicioso,me apetece mucho probarlo,besos