dijous, 31 de desembre de 2015

Pastís de rovellons

 

INGREDIENTS:
1/2 kilo de rovellons
4 ous
200 ml de crema d'arròs (o crema de llet si no tenim intolerància a la lactosa)
1 ceba
oli d'oliva
sal, pebre blanca

COM ES FA?
- Encenem el forn a 180ºC, i posem a dintre una safata o recipient gran ple d'aigua (on farem el bany maria).

- Pelem la ceba i la tallem molt petita. Posem una paella amb oli i posem a coure la ceba, a foc mig-baix, fins que estigui transparent.

- Mentretant, anem netejant els bolets i els tallem molt petits. Quan la ceba ja està cuita, incorporem els bolets i els saltegem una mica a foc alt..

- En un bol batem els ous, afegim la crema d'arròs i incorporem la barreja de bolets i ceba, escorrent l'excès d'oli. Salpebrem al gust.

- Folrem un motlle (no desmontable) amb paper de fornejar, aboquem la barreja a l'interior i posem al bany maria a 180ºC durant uns 60 minuts. Abans de treure el pastís del forn, fem la prova de l'agulla per comprovar que està prou cuit.

- Deixem refredar totalment abans de desmotllar.

- Podem acompanyar el pastís amb salsa de ceba

COMENTARIS: Recepta trobada a Cocina de nuestro tiempo