dissabte, 16 de gener de 2016

Natilles veganes

 
 INGREDIENTS:
5 culleradetes (mida: cafè amb llet) de maicena
1/2 litre de llet vegetal
5 cullerades de panela o l'endolçant que ens agradi
1 culleradeta (mida: moka) de vainilla (si és sucre avainillat, 3 ó 4 culleradetes)
la pell de mitja llimona
1 branca petita de canyella
canyella en pols (per espolvorejar)

COM ES FA?
- En una cassola barregem tots els ingredients menys la canyella en pols.

- Ho posem a foc mig-alt remenant contínuament per evitar que es formin grumolls i que s'enganxi. Quan veiem que ja ha espessit suficient, ho retirem del foc.

- Treiem la pell de la llimona, la branca de canyella i ho servim en recipients individuals. Deixem refredar.

- Quan hagi refredat una mica i estigui tebi, ho fiquem dintre de la nevera i ho deixem un mínim de 20 minuts.

- Quan anem a servir-ho, espolvoregem canyella en pols per sobre.

COMENTARIS: Recepta trobada a Recetas veganas