divendres, 15 de gener de 2016

Rap amb llagostins al forn



INGREDIENTS (per a 2 persones):
4 trossos grans de rap
18 llagostins crus
1 patata gran (*)
1 ceba gran (*)
1/2 got suquet de peix o brou de peix (o vi blanc)
1 llimona
llorer, julivert, oli, sal
(*) les quantitats dependrà de la mida de la safata que utilitzem

COM ES FA?
 - Pelem i tallem les patates i la ceba molt fines i les posem en una paella amb oli a foc mig fins que estiguin estovades, com si fos per fer truita de patates.

- A mitja cocció, incorporem el suquet de peix i deixem coure al menys 10 minuts més. Escorrem i reservem el suc.

- Ecenem el forn a 200ºC amb escalfor només a la part baixa.

- En una safata que pugui anar al forn, fem un llit amb les patates i les cebes de manera que cobreixi tot el fons de la safata. A sobre col·loquem el rap i els llagostins. Reguem amb el suc d'una llimona i repartim el julivert, el llorer i la sal. Tirem per sobre el suc que ens ha sobrat de coure les patates i la ceba.

- Fiquem al forn i deixem coure durant uns 20 minuts, anem voltant el rap perquè es faci bé pels dos costats. Si veiessim que ens quedem sense suc, afegim una mica més de líquid.