dimecres, 10 de febrer de 2016

Mandonguilles d'arròs i espinacs


INGREDIENTS (per a 2 persones):
300 g espinacs
50 g arròs
pernil salat a quadradets
2 cebes
pa ratllat
1 ou
pebre negre, oli i sal

COM ES FA?
- Posem a bullir l'arròs en aigua amb una mica de sal. Escorrem i reservem.

- Piquem una ceba molt petita, la posem a coure amb una mica d'oli. Quan estigui feta, afegim els espinacs i fregim una mica. Si els espinacs són congelats, millor que els deixem descongelar prèviament.

- Quan els espinacs estiguin a meitat de la cocció, incorporem el pernil.

- Quan ja hem acabat de fregir, ho barregem amb l'arròs que tenim reservat. 

- A aquesta barreja li afegim un ou batut, una mica de pebre negre, sal i pa ratllat en quantitat suficient perquè la massa ens quedi amb consistència per fer mandonguilles.

- Agafem porcions de massa, li donem forma arrodonida, arrebossem amb pa ratllat i fregim en abundant oli.

- Quan ja estan fregides, les posem sobre paper absorbent per treure l'excés d'oli. 

- Les podem serivr acompanyades de salsa de tomàquet, salsa fajita, etc.

COMENTARIS: Recepta tunejada de Karlos Arguiñano

1 comentari:

Jo mateixa ha dit...

Qué originals!! Me les apunto.