dilluns, 8 de febrer de 2016

Panqueques de cigrons


INGREDIENTS (per a 1 ració: 4 panqueques):
40 g farina de cigrons
1 ou M-L
20 ml. llet vegetal (en el meu cas de civada)
sirop d'atzavara, de xocolata, mel, etc.
oli d'oliva 0,4º (per fregir)

COM ES FA?
- En un bol batem l'ou i el barregem bé amb la farina de cigrons i la llet vegetal fins que s'hagin desfet tots els grumolls de la farina. Ha de quedar una consistència líquida però amb consistència.

- En una paella petita posem una miqueta d'oli i el repartim bé per tota la superfície (jo ho faig ajudant-me d'un pinzell, així no poso tanta quantitat i evito que els panqueques quedin oliosos).

- Posem al foc i afegim dues cullerades soperes de la massa dels panqueques. Deixem fregir a foc mig i, quan veiem que per les vores es formen bombolles, li donem la volta ajudant-nos d'una espàtula. Treiem del foc i posem en un plat o safata.

- Repetim l'operació fins que hagim acabat la massa.

- Posem sirop per sobre dels panqueques i ja els podem menjar.


1 comentari:

Jo mateixa ha dit...

Nyam!! M,encanta el gust tan original que dona la farina de cigró.