dilluns, 22 d’agost de 2016

Tarta de coco i ametlla


INGREDIENTS (motlle de de 23 cm):
180g ametlla triturada
60 g coco ratllat
225 g sucre integral o panela (la recepta original és amb sucre blanc)
1 grapat ametlla filetejada
un pessic de sal
4 ous
1 culleradeta de vainilla líquida (la recepta original és amb pasta de vainilla)
90 g oli d'oliva 0,4º (o de girasol)
sucre glass per espolvorejar (opcional)

COM ES FA?
- Preescalfem el forn a 180ºC, amb escalfor només abaix. Folrem un motlle de 23 cm. amb paper de fornejar.

- En un bol posem l'ametlla triturada, el coco, la panela o sucre i la sal. Barregem bé.

- En un altre bol posem els ous, la vainilla líquida i l'oli. Batem per integrar bé.

- A continuació incorporem els ingredients líquids al bol on tenim els ingredients sòlids. Barregem bé.

- Aboquem la barreja en el motlle que hem preparat prèviament i repartim l'ametlla filetejada per sobre.

- Fiquem al forn durant uns 35-40 minuts.

- Treiem del forn i deixem refredar sobre una reixeta.

- Quan estigui fred del tot, espolvoregem amb sucre glass.


COMENTARIS: Recepta trobada a Angi
 

2 comentaris:

Noe mipasioncocinar ha dit...

Esta tarta de coco y almendra se ve muy rica, me gusta que hayas usado azúcar moreno, con la almendra filetada encima aparte de que queda genial, le tiene que aportar un toque muy rico,besos

Jo mateixa ha dit...

Bona és poc. Estava de vici!!!