dissabte, 22 d’octubre de 2016

Canutillos de crema



INGREDIENTS:
Per fer els canutillos (surten 14 unitats):
350 g farina de rebosteria
125 ml llet
70 g mantega
1 rajolí d'anís
2 cullerades de sucre
un pessic de sal
sucre glass per decorar

Per a la crema pastissera (per a farcir 12 canutillos):
1/2 litre de llet
3 rovells d'ou
40 g maizena
125 g sucre blanc
mitja pell de llimona
1/2 branca canyella


COM ES FA?
- Primer de tot fem la crema pastissera perquè estigui tèbia quan l'hagim d'utilitzar.

- Posem la farina en un bol, en forma de volcà, i al centre aboquem la mantega desfeta, la llet, el sucre, la sal i l'anís. Barregem bé però sense treballar-ho gaire. Deixem reposar durant una estona, uns 30-45 minuts, a temperatura ambient.

- A continuacio, treballem la massa, l'estirem amb un corró donant-li forma rectangular. Amb un ganivet esmolat, tallem tires molt fines amb les que embolicarem els canutillos. Els hem de tancar bé perquè no s'obrin quan els hagim de fregir.

- Posem oli a escalfar, i els fregim quan l'oli estigui ben calent. Els treiem dels motlles, procurant no cremar-nos i tornem a fer la mateixa operació fins que hagim fregit tots els canutillos.

- Quan ja estan tots fregits, amb una màniga pastissera els emplenem de la crema pastisera.

- Espolvoregem de sucre glass.


1 comentari:

Noe mipasioncocinar ha dit...

Mmmm que estupendos y ricos canutillos, me encantan, para chuparse los dedos y no parar de comer hasta no dejar ni uno,besos