diumenge, 23 d’octubre de 2016

Melmelada de carabassa i poma

INGREDIENTS:
500 g carabassa sense pell ni llavors, només la polpa
240 g sucre integral
1 poma gran

COM ES FA?
- Pelem i treiem les llavors de la carabassa i de la poma. Les tallem a petits cubs, i les posem en una cassola de fons gruixut, junt amb el sucre integral (també es pot fer amb sucre blanc).

- Posem el pot a coure, a foc mig, durant uns 40-50 minuts, remenant de tant en tant amb una cullera de fusta, fins que veiem que la carabassa ja està tova i prou feta.

- Triturem amb el minipimer la barreja.

- La treiem del foc i omplim els pots, prèviament esterilitzats, fins a dalt de tot, i quan la melmelada encara està calenta.

- Posem els pots a bullir durant 20 minuts en un recipient amb aigua perquè es faci el buit.

COMENTARIS: El color de la melmelada serà més ataronjat si la fem amb sucre blanc.


1 comentari:

Noe mipasioncocinar ha dit...

Mmm que rica y para mi original mermelada,me gusta mucho el color que le aporta este azúcar,me apetece hacerla,besos