dijous, 10 de novembre de 2016

Pastís de llima


INGREDIENTS:
150 g farina
75 g mantega
30 g sucre
5 ous
400 g llet condensada
125 ml suc de llima (seran unes 3-4) + la pell ratllada d’una

COM ES FA?
- Escalfem el forn a 180ºC.

Per fer la base:
- En un bol, posem la mantega desfeta i la barregem amb la farina.

- A continuació afegim el sucre, el rovell d’un ou  i ho barregem bé, que faci una massa homogènia. Tapem el bol amb film de cuina i ho deixem reposar a la nevera durant una estona.

Per fer el farcit:
- En un bol posem la llet condensada, 4 rovells d’ou, el suc de llima i la pell de la llima. Barregem bé. Reservem.

- Embadurnem un motlle de pastís amb mantega i farina o bé el folrem amb paper de fornejar.

- Treiem de la nevera el bol on tenim la massa que farà de base del pastís. Cobrim la base i les parets del motlle amb aquesta massa procurant que quedi una capa fina. Punxem el fons amb una forquilla.

- Enfornem la base durant 10 minuts

- Treiem del forn i hi aboquem el farcit. Tornem a ficar al forn durant uns 30-40 minuts o fins que estigui ben quallat.

- Deixem refredar totalment sobre una reixeta.

COMENTARIS: Recepta trobada a Cuina amb compte