divendres, 30 de desembre de 2016

Crackers



INGREDIENTS:
250g farina de força
una culleradeta de sal
140 ml aigua tèbia 
2 cullerades oli oliva verge extra
5 g  llevat sec de forner

COM ES FA?
- En un bol posem la farina, el llevat i barregem.

- Afegim l'oli, l'aigua tèbia i la sal. Seguim barregant fins que tots els ingredients estiguin integrats.

- Posem la massa sobre la superfície de treball, que prèviament haurem recobert d'oli, i amassem durant uns 8 ó 10 minuts, o fins que veiem que la massa és brillant, lisa i elàstica.

- Fem una bola amb la massa i tornem a posar-la en el bol, embadurnat d'oli. Tapem amb un drat o film de cuina i deixem que fermenti durant una hora.

- Preescalfem el forn a 220ºC

- Passat el temps de fermentació, col·loquem la massa sobre un paper de fornejar, prèviament enfarinat. Amb el corró enfarinat, estenem la massa, donant-li forma rodona o rectangular, tan fina com puguem sense que s'arribi a trencar. Tallem la massa en trossos regulars.

- Fiquem al forn durant uns 20-25 minuts o fins que veiem que es posa daurada i cruixent.

- Deixem refredar sobre una reixenta.

COMENTARIS: Recepta trobada a Cocina sana y fácil