dissabte, 28 de gener de 2017

Magdalenes amb poma i panses


INGREDIENTS:
2 ous
140 g sucre
120 g oli oliva suau (0,4º)
ratlladura de la pell de mitja llimona
canyella en pols
60 g llet
200 g de farina de rebosteria
una cullerada de llevat químic
150 g de poma golden
80 g panses o nabius deshidratats

COM ES FA?

- Escalfem el forn a 200ºC.

- En un bol batem juntament els ous amb el sucre durant una estona.

- Afegim l'oli, la ratlladura de llimona, la canyella i la llet. Remenem fins a obtenir una massa homogènia.

- Tamisem la farina junt amb el llevat i ho afegim a la barreja anterior. Amb una cullera ho anem barrejant sense batre.

- Guardem aquesta barreja a la nevera mentre anem preparant els altres ingredients.

- Rentem i eixuguem les panses i les tallem a trossets petits.

- Pelem i piquem la poma a trossets petits.

- Incorporem la poma i les panses a la barreja anterior, barregem perquè es reparteixin de manera més o menys homogènia

- Emplenem els motlles i fiquem al forn a mitja alçada. Abaixem la temperatura a 180ºC i deixem que es fornegin durant uns 25 minuts o fins que estiguin daurades.

. Deixem refredar sobre la reixa del forn.

COMENTARIS: Recepta trobada a Cocina sana y fácil