dissabte, 29 d’abril de 2017

Coca de músic


INGREDIENTS:
Una planxa de pasta de full
Avellanes crues
Ametlles crues sense pell (marcona)
anous, etc.
Panses
50 g mantega
50 g sucre integral

COM ES FA?
- Encenem el forn, amb escalfor a baix, a 180ºC.

- Estirem la pasta de full i la tallem en trossos segons la forma i la mida que vulguem donar a les coques. Punxem la pasta de full amb una forquilla.

- Escalfem la mantega en una paella amb el sucre i deixem coure uns 2 minuts a foc lent.

- Repartim aquest caramel sobre la superfícies de les coques ajudant-nos d'un pinzell.

- A sobre repartim els fruits secs i les panses, presionant-les lleugerament  contra la massa de la coca.

- Fiquem al forn, a mitja alçada, durant uns 25 minuts.

- Deixem refredar del tot abans de menjar.

1 comentari:

Besos ha dit...

Oh, aquesta me la apunto!!!!