dilluns, 28 d’agost de 2017

Brioix (de xocolata) en panificadora


INGREDIENTS:
2 ous
160 ml llet de civada
40 g mantega a temperatura ambient i tallada a trossets petits
2 cullerades soperes de mel
1 culleradeta d'aigua d'azahar (o suc de taronja, o anís, etc.)
65 g sucre integral
330 g farina de força
1 sobre llevat de forner
100 g xocolata trossejada o perletes de xocolata (opcional)


COM ES FA?
- Posem a la cubeta de la panificadora (en el meu cas és la Home Bread Baguette, Moulinex) els ingredients en l'ordre indicat. La xocolata trossejada la reservem.

- Seleccionem el programa de pa dolç o brioix (programa 7), o bé el de pa normal. Seleccionem el pes i el torrat que volem, i posem en marxa.

- Als 20-25 minuts, quan la panificadora fa un senyal sonor, incorporem la xocolata trossejada a la barreja. Aquest pas és opcional. Si no volem el brioix de xocolata, ens el saltem.

- Deixem que acabi de fer-se fins al final del programa.

- Deixem refredar fora de la cubeta de la panificadora.

COMENTARIS: Surt un brioix molt bo i es manté tendra força dies.