diumenge, 22 d’octubre de 2017

Brownies de llimona

Brownie de llimona amb sucre integral

INGREDIENTS: (per a un motlle de 20x20)
113 g mantega estovada
150 g sucre
2 ous
2 1/2 culleradetes de ratlladura de pell de llimona
2 cullerades soperes de suc de llimona colat
100 g farina de rebosteria
un pessic de sal

Per a la glassa:
60 g sucre glass
2 culleradetes ratlladura llimona
2 cullerades soperes de suc de llimona colat

COM ES FA?
- Folrem un motlle de 20x20 amb paper de fornejar o l'embadurnem de mantega i farina.

- Encenem el forn a 175ºC.

- Posem la mantega al microones i la desfem una mica.

- En un bol, batem la mantega amb el sucre fins que obtinguem una crema.

- Incorporem els ous un a un, no afegim el segon fins que el primer no estigui ben integrat.

- Afegim la ratlladura de llimona i el suc. Batem.

- Finalment incorporem la farina, barrejada amb la sal i la tamisem. Ho fem amb una espàtula, amb moviments suaus i sense batre molt.

- Aboquem la barreja al motlle, aplanem la superfície i ho fiquem al for durant uns 25 minuts.

- Treiem del forn i deixem refredar en el mateix motlle.

- Quan el brownie està fred, preparem la glassa: Barregem molt bé tots els ingredients per obtenir una crema densa.

- Repartim la glassa per la superfície del brownie. Deixem que endureixi abans de menjar.