dimarts, 3 d’octubre de 2017

Pa de pessic vegà


INGREDIENTS:
225 g farina de rebosteria
1 sobre de llevat químic
100 g sucre integral de canya
3 culleradetes de canyella en pols
3 plàtans grans molt madurs
75 g oli oliva suau (0,4º) o oli de girasol
50 g anous pelades i partides a trossos petits i/o panses
suc de llimona

COM ES FA?
- Escalfem el forn a 170-180 ºC, només escalfor a baix.

- En un bol triturem els plàtans fins que quedi un puré. Posem una mica de suc de mitja llimona per evitar que s'oxidi la fruita.

- Incorporem l'oli, la canyella i el sucre i remenem bé.

- Afegim la farina, el llevat i remenem fins a integrar. Finalment incorporem les anous i/o les panses i barregem bé.

-Folrem un motlle amb paper de fornejar. Hi aboquem la massa i fiquem dintre del forn durant uns 50-60 minuts. Abans de treure, punxem amb un escuradents o una brocheta per veure si està prou cuit.

- Deixem refredar sobre una reixeta fins que estigui totalment fred.

COMENTARIS: És més bo al dia següent. Recepta trobada a Taller de recetas vegetarianas