dimecres, 6 de desembre de 2017

Galetes veganes de xocolata




INGREDIENTS:
2 plàtans mitjans madurs
suc de 1/2 llimona
6 dàtils
1 got de flocs fins de civada
15 g coco ratllat
una cullerada sopera de cacau en pols
una cullerada sopera d'ametlla picada en petits trossos

COM ES FAN?
- Encenem el forn a 180ºC amb escalfor a dalt i a baix.

- En un bol posem els plàtans i els aixefem amb una forquilla. Afegim el suc de la llimona i remenem perquè el platan no s'oxidi.

- Tallem els dàtils en petits trossets i els barregem amb el plàtan.

- Incorporem els flocs de civada i barregem bé.

- Incorporem el cacau en pols, el coco ratllat i l'ametlla picada i tornem a remenar fins que estigui tot repartit homogèniament.

- Preparem una safata amb paper de fornejar, anem agafant trossets de massa i els hi donem forma de galeta.

- Espolvoregem per sobre amb coco ratllat.

- Fiquem al forn durant uns 12 minuts.

- Deixem refredar abans de menjar.