divendres, 8 de desembre de 2017

Pa de gingebre


INGREDIENTS:
250 g farina de rebosteria
1 sobre de llevat químic
1 ou
100 ml llet
10 g mantega
320 g mel
2 culleradetes de gingebre en pols
1/2 culleradeta de canyella en pols

COM ES FA?
- Encenem el forn a 170ºC.

- En un pot escalfem la llet amb la mel fins que aquesta estigui ben desfeta. Reservem

- En un altre pot, desfem la mantega a foc suau, o bé en el microones. Reservem

- En un bol posem la farina amb el llevat i les espècies. Remenem bé.

- En el bol incorporem la llet amb la mel i batem fins a integrar perfectament.

- Incorporem l'ou i tornem a remenar.

- A la barreja anterior li afegim la mantega desfeta i tornem a remenar fins que estigui tot perfectament integrat.

- Preparem el motllo embadurnant-lo amb mantega i farina o folrant-lo de paper de fornejar.

- Aboquem la massa i fiquem al forn, amb escalfor només a la part de baix, durant uns 50 minuts. Abans de treure'l fem la prova de l'agulla.

COMENTARIS: Recepta trobada a Con mis hijos