diumenge, 16 de juny de 2019

Risotto de bolets


INGREDIENTS:
200 g de bolets variats
3 racions d'arròs bomba
2 alls
1 ceba
1 vaset de vi blanc
1 litre brou vegetal
sal, pebre, oli d'oliva
formatge crema (opcional)

COM ES FA?
- Tallem l'all i la ceba molt petits i fem un sofregit amb l'oli d'oliva.

- Incorporem els bolets i deixem coure a foc mig fins que hagin perdut tota l'aigua.

. A continuació afegim l'arròs i el deixem coure una mica al foc.

- Afegim el got de vi i deixem coure fins que es redueixi,

- A continuació anem afegint el brou de verdures a poc a poc, cada vegada un got, i no tornem a afegir-ne més fins que no s'hagi evaporat el líquid. Així fins que l'arròs estigui fet (uns 20 minuts). Ha de quedar cremós.

- Al final, quan ja tenim el foc apagat, podem incorporar una cullerada de formatge crema (si volem fer un menjar vegà, eliminem aquest pas) i remenem fins que es desfaci totalment.