diumenge, 18 d’octubre de 2020

Pa de pessic integral de nabius i taronja

 

INGREDIENTS
suc d'una taronja i ratlladura d'1 ó 2 taronges (segons ens agradi amb més o menys gust a taronja) 
2 cullerades d'oli d'oliva suau (0,4º) 
1/2 tassa de sucre integral de canya 
1 culleradeta d'extracte de vainilla 
1 tassa de llet vegetal 
2 tasses de farina integral d'espelta 
1 cullerada de llevat químic 
nabius
 
COM ES FA?
- Encenem el forn a 180ºC, amb escalfor a baix.

- Barregem el suc de taronja, la ratlladura, l'oli, el sucre, l'extracte de vainilla i la llet vegetal.

- En un bol, barregem la farina amb el llevat químic i barregem bé.

- Aboquem els líquids i barregem fins a integrar, no ha d'estar molt batut.

- Afegim la meitat dels nabius i barregem bé.

- Preparem un motlle amb paper de fornejar i aboquem la barreja. Per sobre repartim la resta de nabius.
 
- Fiquem al forn i deixem que es cogui durant 40-45 minuts. Abans de treure'l, fem la prova de l'agulla.

- Deixem refredar totalment sobre una reixeta.

COMENTARIS: Molt bo. Recepta trobada a @veggie.attack


Cap comentari: