diumenge, 26 de novembre de 2017

Bundt de taronja amb xocolata




INGREDIENTS:
1 taronja sencera
3 ous M
200 g farina de rebosteria
200 g oli oliva suau 0,4º
200 g sucre
1 sobre llevat químic
200 g perles de xocolata
un pessic de sal

COM ES FA?
- Escalfem el forn a 180ºC. Preparem el motlle embadurnant-lo amb mantega i després l'espolvoregem amb farina.

- Rentem molt bé la taronja i ratllem la pell de la taronja, procurant que no ratllem la part blanca. Reservem.

- Pelem la taronja, treient tota la part blanca, la tallem a trossos i la barregem amb el sucre i la ratlladura de la taronja. Ho passem pel minipimer fins a obtenir un puré.

- En un bol, batem els ous fins a obtenir el doble de volum.

- A continuació incorporem l'oli i el puré de taronja. Barregem.

- Incorporem la farina tamisada i barrejada amb el llevat. Barregem fins a integrar-la totalment.

- Humitegem les perles de xocolata amb una mica d'aigua i les arrebossem amb una mica de farina, així evitarem que, durant la cocció vagin al fons. Incorporem la xocolata a la massa anterior.

- Aboquem la massa en el motlle i deixem coure durant uns 40-45 minuts. Abans de treure'l del forn, fem la prova de l'agulla,

- Deixem refredar sobre una reixeta. Desmotllem quan estigui tebi, abans no perquè es pot trencar.


COMENTARIS: Recepta trobada a Julia y sus recetas