dimarts, 29 de maig de 2018

Cookies de civada amb xocolata


INGREDIENTS:
250 g de farina de civada
175 g de panela
½ culleradeta de bicarbonat (2gr)
Un pessic de sal
120 g d'oli d'oliva 0,4º (la recepta original és amb margarina de soja)
½ culleradeta d'essència de vainilla
4 cullerades de leche de civada o de qualsevol llet vegetal
100 g de xocolata negra trocejada 

COM ES FA?
- En un bol barregem bé els ingredients secs (farina, panela, bicarbonat i sal)

- Preescalfem el forn a 180º amb escalfor a baix. 

- Incorporem l'oli, la vainilla i la llet. Barregem molt bé fins a obtenir una massa homogènia. En el cas que utilitzem margarina de soja en lloc d'oli, primer incorporem la margarina i barregem bé abans d'afegir la llet i la vainilla. 

- Finalment afegim la xocolata trocejada i barregem bé per repartir-la entre tota la massa.

- Preparem una safata de forn amb paper de fornejar i posem petites porcions  que els hi donarem forma de galeta. Aquestes galetes s'expandeixen molt, així que hem de deixar separació entre elles.

-Fiquem en el forn durant uns 14 minuts, aproximadament. Al final les posem una mica al grill.

- Les treiem del forn i les deixem refredar sobre una reixeta. Quan surten estan encara toves, i al refredar s'endureixen.

COMENTARIS: Recepta trobada a Hazteveg amb les meves adaptacions. Boníssimes.

Cap comentari: