diumenge, 3 de juny de 2018

Magdalenes casolanes


INGREDIENTS (per unes 23-24 magdalenes):
3 ous de mida M
200 g sucre (integral en el meu cas)
180 ml. oli d'oliva suau (0,4)
250 ml. llet (vegetal en el meu cas)
ratlladura d'una llimona
350 g. farina de rebosteria (d'espelta en el meu cas)
1 sobre de llevat químic.
1 culleradeta d'aigua d'azahar (opcional)

COM ES FA?
- Batem els ous junt amb el sucre.

- Afegim l'oli i tornem a batre.

- Incorporem la llet, la ratlladura de llimona i l'aigua d'azahar (opcional). Tornem a remenar.

- Barregem la farina amb el llevat i la tamissem. A continuació la incorporem a la massa i anem barrejant fins a incorporar-la tota.

- Fiquem la massa a la nevera al menys durant 1 hora. Podem deixar-la tota la nit.

- Encenem el forn a 220ºC, amb escalfor a dalt i a baix.

- Quan el forn ja està calent, fiquem les magdalenes al forn i abaixem la temperatura a 200ºC. Deixem coure uns 15 minuts, depenent de la mida de les magdalenes i del forn. Si ens queda massa per fer una segona fornada, la guardem a la nevera fins que hàgim de tornar a emplenar els motlles.

- Deixem refredar sobre una reixeta.

COMENTARIS: Recepta trobada a Con tu pan te lo comas

Cap comentari: