dimarts, 5 de juny de 2018

(No) Iogur vegà casolà


INGREDIENTS: per a 4-5 vasets petits:
1/2 litre de llet vegetal
una culleradeta d'agar agar en pols
endolçant al gust (sirope, sucre integral, panela, etc.)

COM ES FA?
- Disolem l'agar agar en la llet vegetal. Posem a escalfar la llet vegetal i, quan comença a bullir, incorporem l'endolçant (si és que s'ha de desfer)

- Abaixem el foc i anem remenant durant 3 ó 4 minuts. Si l'endolçant és líquid, l'incorporem 1 minut abans de treure del foc.

- Treiem del foc i emplenem els vasets.

- Deixem refredar abans de ficar-los a la nevera. En unes poques hores a la nevera estarà enllestit.


COMENTARIS: Si ens agrada un iogur una mica més espés, afegim una mica més d'agar agar. Recepta trobada a Mi dieta vegana.

Cap comentari: