dimarts, 4 de desembre de 2018

Galetes de gingebre veganes


INGREDIENTS (unes 30 galetes):
380 g farina de rebosteria
200 g margarina vegetal (vegana)
120 g. panela
8 g llevat químic
1 cullerada.sopera rasa de gingebre en pols
1 cullerada.sopera rasa de canyella en pols
1 culleradeta de cafè rasa de nou moscada
1 pessic de sal

COM ES FA?

- Encenem el forn a 180ºC, amb escalfor només a baix.

- En un bol barregem tots els ingredients sòlids (farina, panela, llevat, gingebre, canyella, nou moscada i sal).

- En un altre bol gran, batem la margarina fins que tingui consistència de pomada.

- A la margarina li afegim la barreja d'ingredients sòlids i la treballem (amb les mans) fins que tinguem una massa compacta que no s'enganxi als dits.

- Estirem la massa sobre un paper de fornejar ajudant-nos del corró fins a donar-li un gruix d'uns 3-4 mm. Amb el tallador de galetes li donem la forma que vulguem. Les col·loquem en la safata del forn, sobre paper vegetal.

- Fiquem al forn durant uns 15 minuts o fins que estiguin daurades.

- Deixem refredar sobre una reixeta.


COMENTARIS: Recepta trobada a Delantal de alce. He fet modificacions a la recepta original ja que incorporen 40 ml. d'aigua a la massa.Són molt bones.

Cap comentari: