dilluns, 15 d’abril de 2019

Magdalenes de platan i de xoco


INGREDIENTS (surten unes 22 magdalenes)
5 platans madurs
3 ous
3/4 tassa de llet vegetal
1/4 tassa d'oli AOVE
1 tassa de farina de civada
1 1/2 tassa de farina d'espelta
1 culleradeta de sal
1 culleradeta de canyella en pols
1 culleradeta de llevat de rebosteria
1/2 culleradeta de bicarbonat
Perles de xocolata


COM ES FA?

- Preescalfem el forn a 180ºC.

- En un bol posem tots els ingredients secs (farines, sal, llevat, bicarbonat, canyella), menys les perles de xocolata, prèviament tamisats. Els barregem bé.

- En un alte recipient, aixefem els plàtans amb una forquilla fins que quedin pràcticament líquids.

- Afegim la resta d'ingredients humits (rovells dels ous (reservem les clares), llet, oli) i barregem bé.

- Muntem les clares a punt de neu fort i reservem.

- A poc a poc, anem incorporant els ingredients secs al bol on està la barreja d'ingredients humits i remenem fins a integrar-los tots.

- Finalment incorporem les clares muntades barrejant-les amb moviments suaus.

- Preparem els motlles de madalenes i els emplenem amb la bareja anterior. Repartim perles de xocolata per sobre.

- Fiquem al forn a 180ºc i fornegem durant 50 minuts.

- Passat aquest temps, treiem del forn i deixem refredar sobre una reixeta abans de menjar-les.



1 comentari:

Jo mateixa ha dit...

Nyam!! Deuen estar boníssimes.