dissabte, 23 de novembre de 2019

Barretes de granola


INGREDIENTS:
180 g flocs de civada
70 g farina (blat sarraí, civada, etc.)
70 g llavors de carabassa crues i sense sal
75 g ametlles crues i sense sal
70 g nabius deshidratats
1 culleradeta canyella en pols
160 g mantega de cacauet (o una vegana)
170 ml. sirop d'arce
1 culleradeta d'extracte de vainilla

COM ES FA?
- Escalfem el forn a 180ºC.

- Barregem tots els ingredients secs (flocs de civada, farina, les llavors, ametlles, nabius i canyella en pols) en un bol gran. Reservem.

- Posem tots els ingredients líquids en un pot i els posem a foc mig, remenant molt sovint fins a obtenir una barreja homogènia.

- Aboquem aquesta barreja en el bol on tenim els ingredients secs i barregem fins a obtenir una barreja homogènia.

- Folrem la safata del forn amb paper de fornejar. Aboquem la massa, estenem i l'aixefem amb les mans perquè quedi compacta. Podem posar la massa en motlles petits i així després no hem de tallar-la.

- Posem la safata en la part alta del forn perquè no se'ns cremi per sota. Fornegem entre 20-25 minuts o fins que estigui la massa daurada.

- Deixem refredar totalment abans de tallar la massa en porcions.

- Es poden guardar a temperatura ambient durant 4-7 dies.

COMENTARIS: Recepta trobada a Danzadefogones