dimecres, 6 de novembre de 2019

Magdalenes integrals


INGREDIENTS:
 2 ous ecològics
 170 g sucre integral
 210 g farina integral d'espelta
 175 g oli d'oliva suau (0,4º), o bé de girasol
 60 ml. llet vegetal (civada, soja, ametlla, etc.)
 1/2 sobre (5 g) llevat químic
 pessic de sal
 opcional: ratlladura de taronja o llimona, o bé anís (espècie)

COM ES FAN?
- Encenem el forn a 205 C, amb escalfor només a baix.

- Preparem els motlles de magdalenes. Poden ser de silicona o metàlics folrats amb paper de magdalena.

- En un bol posem els ingredients sòlids (farina, sucre, llevat, sal i anís (opcional)). Remenem.

- En un altre bol posem els ingredients líquids (ous, oli, llet i ratlladura de cítrics (si no hem posat anís)). Remenem.

- Aboquem els ingredients sòlids en el bol on estàn els ingredients líquids. Remenem manualment amb una espàtula fins que estiguin ben barrejats.

- Emplenem els motlles fins a dalt.

- Quan el forn ja està calent, fiquem les magdalenes a la part superior del forn durant uns 15-18 minuts. Abans de treure-les del forn, fem la prova de l'agulla per veure si estan prou cuites.

- Deixem refredar sobre una reixeta.

COMENTARIS: Molt bones i molt ràpides de fer.

Cap comentari: