dimecres, 20 de novembre de 2019

Pasta amb bolets i soja


INGREDIENTS:
pasta (macarrons, espaguetis, etc.)
1 ceba
200 g de rovellons
75 g soja texturitzada
1/2 got de llet vegetal
oli d'oliva, sal, pebre, etc. (les espècies que ens agradin: chili, etc.)

COM ES FA?
- Tallem la ceba en trossos i sofregim en una paella a foc baix-mig.

- Tallem els rovellons a trossos i els incorporem a la paella on estem sofregim la ceba. Salpebrem i afegim les espècies que ens agradi.

- Quan està a mitja cocció, afegim la soja texturitzada i el got de llet. I deixem coure a foc baix fins que s'hagi absorbit tota la llet.

- Mentretant, posem a bullir la pasta. Quan està feta l'escorrem i la afegim a la paella.

- Barregem bé i deixem una mica a foc baix perquè la pasta agafi tots els sabors.

Cap comentari: