dijous, 26 de març de 2020

Truita de patatates vegana



INGREDIENTS:
3-4 patates
1 ceba
6 cullerades soperes de farina de cigrons
2 cullerades soperes de maizena
un rajolí de vinagre de poma
un pessic de cúrcuma (per donar color)
sal kala namak (negra de l'himalaya): aquesta sal té sabor a ou ferrat
oli d'oliva, aigua

COM ES FA?
- Treballem la patata i la ceba igual que si féssim una truita de patates amb ou.

- Per substituir l'ou fem la barreja següent: En un bol posem les dues farines juntes i anem afegint aigua fins a obtenir una consistència semblant a l'ou batut. Afegim un rajolí de vinagre de poma per treure-li el gust de cigrons. Incorporem la sal, la cúrcuma i remenem.

- Afegim les patates i la ceba a la barreja anterior, i a partir d'aquí, procedim igual que si fos una truita de patates amb ou.

- Hem de tenir en compte que ha de quedar ben quallada perquè si no, es notaria el sabor de la farina. Hem de deixar que es cogui a foc mig-baix.

COMENTARIS: Recepta trobada a Mi dieta vegana

Cap comentari: