dimarts, 7 d’abril de 2020

Guacamole


INGREDIENTS:
2 alvocats grans
1 tomàquet
80 g de ceba tendra (si no en tenim, serveix la ceba normal)
1 dent d'all (opcional)
1 cullerada sopera de suc de llimona
1 culleradeta (de postre) de sal
Un pessic de cayena en pols

COM ES FA?
- Pelem la ceba i la tallem a petits daus. Reservem.

- Netegem els tomàquets i els tallem a daus petits. Si ens agrada més els podem pelar però no és necessari. Resevem junt amb la ceba.

- Pelem l'all li treiem el cor i el piquem molt petit. Reservem.

- Pelem els alvocats, els partim per la meitat i els hi treiem la polpa amb una cullera, que posarem en un recipient o bol.

- Incorporem el suc de llimona a l'alvocat i, ajudant-nos d'una forquilla l'aixefem bé, fins que no tinguem grumolls.

- Incorporem la resta d'ingredients i remenem bé per distribuir-los homogèniament.