dilluns, 11 de maig de 2020

Formatge vegà d'anacards amb agar agar



INGREDIENTS
1/2 tassa d'anacards crus remullats durant una nit
1 tassa d'aigua
3 culleradetes d'agar agar en pols
3 cullerades de fècula de tapioca
2 cullerades de llevat nutricional
1 culleradeta de ceba en pols
1 culleradeta d'all en pols
2 cullerades de pimentó dolç o paprika
suc de 1/2 llimona
1 cullerada d'oli d'oliva verge extra
sal marina

COM ES FA?
- La nit anterior es posen en remull els anacards.

 - Al dia següent es llença l'aigua del remull i es trituren junts tots els ingredients fins a obtenir una textura cremosa.

- Posem la barreja en un pot i posem a bullir durant 5 minuts, remenant contínuament perquè no s'enganxi.

- Aboquem la barreja en un motlle prèviament embadurnat amb oli i deixem reposar fins que hagi quallat i estigui totalment fred.