dimarts, 16 de juny de 2020

Brownie vegà


INGREDIENTS:
2 tasses de farina (jo he utilitzat farina integral d'espelta)
3/4 tassa de cacau amarg en pols
2 tasses de panela
2 culleradetes de llevat químic
un pessic de sal
3/4 tassa oli vegetal
2 cullerades d'essència de vainilla
1 tassa llet vegetal
1 tassa anous trocejades, panses, o altre fruit sec

COM ES FA?
- Encenem el forn a 180ºC.

- En un bol barregem tots els ingredients secs fins que quedin ben integrats i s'hagin desfet tots els grumolls.

- Incorporem la llet, a poc a poc, i anem remenant. Afegim l'oli, l'essència de vainilla i, amb unes varilles batem bé fins que estigui ben integrat.

- Afegim les anous trocejades, o el fruit sec que ens agradi.

- Folrem un motlle rectangular no gaire gran amb paper de fornejar.

- Aboquem la barreja i fiquem al forn durant 35 minuts, fins que estigui ben cuit. Abans de treure'l del forn, fem la prova de l'agulla.

COMENTARIS: Recepta trobada a Veganisimo

Cap comentari: