diumenge, 23 d’agost de 2020

Quinoa cremosa amb bolets


INGREDIENTS:
100 g de quinoa
200 g d'aigua (sempre el doble que la quantitat de quinoa)
200 g. bolets variats
oli oliva suau
crema de llet vegetal (soja, arròs, etc.)
2 grills d'all
sal, pebre, ceba en pols

COM ES FA?
- Rentem bé la quinoa amb abundant aigua i la deixem escórrer bé.

- En una cassola, posem una oli d'oliva suau i fregim els alls fins que estiguin daurats. Treiem els alls del foc i, en el mateix oli, hi aboquem els bolets i els fregim uns minuts. Salem al gust. Treiem els bolets i els reservem.

- Aboquem la quinoa i la fregim durant uns 2-3 minuts. A continuació, afegim l'agua i, quan estigui bullint, deixem coure la quinoa durant 15 minuts.

- Quan ja hagin passat els 15 minuts, l'aigua s'haurà evaporat. Incorporem els bolets. Salpebrem i afegim la ceba en pols al gust.

- Afegim la crema de llet vegetal i remenem bé fins que estigui ben incorporada, i ja es pot servir.

Cap comentari: